KSMPaimio

Toukokuu alensi työttömyyttä Paimiossa

Varsinais-Suomen työ- ja elinkeinotoimistossa oli toukokuun lopussa 26 100 työtöntä työnhakijaa. Toukokuu 2014 ei kuluvan vuoden huhtikuuhun verrattuna lisännyt työttömyyttä oleellisesti Peimarissa. Paimiossa asiat sujuivat niinkin hyvin, että kaupungin työttömyydessä koettiin toukokuussa 0,4 prosenttiyksikön lasku. Kaarinassa työttömyys kasvoi samaan aikaan 0,1 prosenttiyksikön verran.
Sauvolle toukokuu oli vaikeampi kuin Paimiolle ja Kaarinalle. Kunnan työttömyydessä tapahtui 0,3 prosenttiyksikön suuruinen kasvu työttömien työnhakijoiden määrän kohotessa 7,2 prosentista 7,5 prosenttiin.
Maakunnan suurimman kaupungin Turun työttömyys hipoo jo viittätoista prosenttia. Toukokuun lopulla Turussa oli vailla työtä 14,8 prosenttia työvoimasta. Salossa vastaava prosenttiluku oli toukokuussa 14,4.

Lue lisää xx.xx.xxxx lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla