KSMPaimio

Tuplalaskut hämmentävät

lasku

Kunnallislehden lukija kävi toimituksessa näyttämässä Rouskis Oy:n ja Lindorff Oy:n hänelle lähettämiä laskuja.

 
Lukija oli kertomansa mukaan maksanut saamansa 15,13 euron laskun Rouskikselle, mutta oli maksusuorituksesta huolimatta saanut maksumuistutuksen Lindorffilta koron kera. Lisäksi Lindorff Oy oli lähettänyt laskun kahdesti: yhden Kunnallislehden lukijalle ja toisen tämän miehelle, jonka kanssa he yhdessä omistavat kyseessä olevan kiinteistön.

Myös muut Rouskiksen asiakkaat ovat säikkyneet saamiaan laskuja.

Kuntsari selvitti, mistä oikein on kyse. Lue lisää Kunnallislehdestä 6.6.2014

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla