KSMPaimio

Viva Vista viihdytti pikkuväkeä

Muumit saivat lapset liikkumaan.

Muumit saivat lapset liikkumaan.

Kolea ja hyinen sää sai Viva Vistan myyjät hytisemään ja perheet varautumaan sadekamppeisiin, mutta kävijöiden määrään sää tuntui Kunnallislehden haastattelemien järjestäjien mukaan vaikuttavan yllättävän vähän.

Päivän vetonaula oli tietenkin Muumipeikko ja Pikky Myy, jotka keräsivät paljon innokkaita katselijoita. Muumilaakson väen kysymyksiin vastattiin innokkaasti, tanssiin osallistuttiin, ja kun Muumi ja Myy tulivat lavalta alas halailemaan lapsia, lapset suostuivat myös irvistelemään Myyn opastuksella.

Muumeja oli kiva tulla katsomaan! kertoi innoissaan toinenkin Myy, joka on 7-vuotias ja Saumalan sukua. Pikkusisko Alma oli ihan samaa mieltä.

Kesken Viva Vistaa saatiin nähdä myös flash mob, jossa punalippu liehui.

Kourallinen yleisöä seurasi, kun kokoelma paimiolaisia valtuutettuja keskusteli paneelissa kaupungin yritysilmapiiristä.

Paneelia seurasi tarkkaan myös kaksi lasta. He kertoivat olevansa paikalla nimenomaan kuuntelemassa tätä keskustelua.

– Kun meidän mamma on puhumassa, Jeremias ja Emilia Ketola paljastivat lopuksi.

Lue lisää 17.6.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla