KSMPaimio

Hovirinnan rannassa eletään Pitkää kuumaa kesää

kanute2 kanute3 kanute4 kanute5 kanute6 kanute7 kanute8 kanute9 kanute10 kanute11 kanute12 kanute13 kanute14 kanute15 kanute16 kanute17 kanute18 kanute19 kanute20 kanute1Komedia, rakkauskertomus vai musiikki? Nuorisoelokuvassa ”Pitkä kuuma kesä” nämä kolme olivat, katsojasta riippuen, lähes yhtä tärkeitä. Niin on myös tänä kesänä Hovirinnan rannassa Kaarinassa, jossa KaNuTe on siirtänyt elokuvan teatterilavalle, paitsi että Joensuun sijaan tapahtumat on sijoitettu varsinaissuomalaiselle pikkupaikkakunnalle.

 

Lue lisää 11.7.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla