KSMPaimio

Hyvästi, Piikkiön miniramppi!

Valtavat reiät minirampissa tekivät siitä jopa hengenvaarallisen skeitata.

Valtavat reiät minirampissa tekivät siitä jopa hengenvaarallisen skeitata.

Piikkiön skeittiparkki on surkea näky; parkin miniramppi on tuhottu käyttökelvottomaksi tekemällä siihen valtavia reikiä, eivätkä niin kutsutut boksitkaan ole aivan parhaassa kunnossa.

Tänään Kaarinan kaupungin erityisnuorisotyöntekijä Jari Nuutinen joutui tilaamaan paikalle auton, joka kuljettaa minirampin kaatopaikalle.

– En usko, että paikalle tulee uutta ramppia, sillä Piikkiön skeittiparkkia ei ole resurssoitu lainkaan, Nuutinen toteaa harmistuneena.

Piikkiön skeittiparkin boksit tulevat kuitenkin pysymään paikoillaan, ja niille on tarkoitus tehdä pientä huoltoa lähiaikoina.

Lue lisää Kunnallislehdestä 1.8.2014

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla