KSMPaimio

Mobiiliyhteys oli poikki kolmatta viikkoa

Kunnallislehden lukija oli tiistaina yhteydessä toimitukseen pätkivän nettiyhteytensä vuoksi. Lukijan mukaan hänen Soneran nettiyhteytensä ei ole toiminut useampaan viikkoon, ja hän ihmetteli, missä oikein mahtaa olla vika.
TeliaSonera AB:n tiedottaja Mira Kettunen tiesi kertoa, että mobiiliyhteys todella on ollut poissa päältä osassa Paimiota jo jonkin aikaa.
– Yhdessä tukiasemassa Paimiossa on ollut häikkää. Nettiyhteys on saattanut olla poikki, jos sattuu asumaan juuri kyseisellä alueella ja käyttää nettitikkua. Saamieni tietojen mukaan mobiiliyhteys on katkennut 22. kesäkuuta, ja siihen on tehty korjaus 3. heinäkuuta niin, että 2G-yhteys saatiin toimimaan. Viimeksi tiistaina 8. heinäkuuta tukiasemaan on tehty korjauksia.
Kettusen mukaan häiriötä on ollut Aakoisen, Nummenpään ja Pitkäkedon alueella.
Kolmatta viikkoa poikki olleen mobiiliyhteyden pitäisi nyt toimia. Kettunen ei osannut varmaksi sanoa, miksi tukiaseman korjaus vei niin pitkään.
– Vianmäärityksessä on varmaan mennyt aikaa, hän arvelee.
Mikäli nettiyhteys on pätkinyt muilla kuin edellämainituilla alueilla, vika saattaa olla jossakin toisessa paikallisessa verkko-operaattorissa, jonka kautta Sonera toimii.
Ongelma on ollut nimenomaan mobiiliyhteydessä, ei kiinteässä verkossa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla