KSMPaimio

Mopoilu ja metelöinti närkästyttää

Lähitalojen asukkaat ovat kyllästyneitä nuorten metelöintiin ja roskaamiseen Paimion urheilupuiston parkkipaikan alueella. Erityisen närkästynyt asiaan on alueen pitseriayrittäjä, jonka mukaan nuorten metelöinti karkottaa asiakkaita.
– On ollut isoja ongelmia nuorten kanssa. Olen puhunut heille, en sata, vaan ainakin tuhat kertaa, mutta siitä ei ole ollut apua. Tulen joka aamu siivoamaan paikkoja pari tuntia ennen pitserian aukeamista. Varsinkin viikonlopun jälkeen pulloja ja roskia on paljon, kertoo Kerim Rasuli.
Parkkipaikalla myös ajellaan iltaisin sekä autoilla että mopoilla. Kaupunki asensi parkkipaikalle alkukesästä korotuksia, liikenteenjakajia sekä tärinärataa hillitsemään ajonopeuksia.

Paimion Varasvuoren hyppyrimäessä ajettiin mopolla maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Paimion Varasvuoren hyppyrimäessä ajettiin mopolla maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Nuoret ovat ajaneet mopoilla myös Varasvuoren hyppyrimäkeä ylös, alas ja mopoilleet asukkaita häiritsevästi Paimion Prosessitiellä, joissa molemmissa tarvittiin poliisia rauhoittamaan tilannetta.

Lue lisää Kunnallislehdestä 25.7.

One Response to Mopoilu ja metelöinti närkästyttää

  • Missä vanhemmat????? Mopoissa rekisterikilvet, josta saa selville mopon omistajan ja sen jälkeen suoraan yhteys nuorten vanhempiin,heillähän se lopulta vastuu on lapsistaan ja heidän tekemisistään!!! Eihän voi olla niin, että vuodesta vuoteen nuoret saavat terrorisoida ympäristöä mistään välittämättä ja lain koura ei heitä muka pysty estämään. Mopot valtiolle, niin kuin rattijuopoiltakin autot 🙁 🙁 🙁

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla