KSMPaimio

Tukku rikoksia yhdellä ajolla

Poliisipartio päätti Kaarinassa Piispanristintiellä lauantai-iltana 5.7. kello 20.14 tarkastaa mopon, jonka kyydissä olleella henkilöllä ei ollut kypärä päässä. Mopo lähti pakoon, mutta lyhyen ajon jälkeen se pysähtyi.

Kuljettajaksi osoittautui 1984 syntynyt kaarinalainen mieshenkilö, jolle tehty huumepikatesti osoitti positiivisen tuloksen. Lisäksi selvisi, että mopo oli anastettu ja viritetty. Asiaa tutkitaan mm. rikosnimikkeillä moottorikulkuneuvon käyttövarkaus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla