KSMPaimio

Tuntematon tunnistettu

Maanantaina 30.06.2014 Turun Kärsämäentiellä sijaitsevassa valintamyymälässä asiakkaana olleen, sairaskohtauksen saaneen naisasiakkaan henkilöllisyys on varmistunut. Lounais-Suomen poliisilaiton on selvittänyt uhrin henkilöllisyyden hänen mukanaan olleen omaisuuden avulla.

Uhri menehtyi tajuihinsa tulematta TYKS:issä 2.7.2014. Asiaan ei liity rikosta. Menehtyneen omaisille on välitetty tieto tapahtumasta. Poliisi kiittää yleisöä saamistaan vihjeistä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla