KSMPaimio

Ukkonen jyrisee iltapäivällä

Tänään maanantaina Etelä- ja Keski-Suomeen saapuu rajuja ukkosia ja sadekuuroja. Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan ukkonen jyrähtelee voimakkaimmin iltapäivällä. Lämpötila jää tänään etelässä alle hellerajan, mutta Itä-Suomessa lämpötila voi nousta jopa 30:een asteeseen.

Aiemmasta myräkästä salamakuvan otti Jarmo Fredriksson.

Aiemmasta myräkästä salamakuvan otti Jarmo Fredriksson.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla