KSMPaimio

Vauhdikas uimakoulu viileässä vedessä

Nuorimmat uimakoululaiset uivat käsipohjaa kohti rantaa.

Nuorimmat uimakoululaiset uivat käsipohjaa kohti rantaa.

Sarapiston perinteikkäässä uimakoulussa hampaat kalisevat ja sauna huutaa kuumana. Veden lämpötila huitelee 15 asteessa, ja yhtä viileä on ilmakin.
Siitä huolimatta pelottomat uimakoululaiset pujahtavat veteen opettelemaan käsipohjaa, sukellusta, kellumista, liukumista ja kuka mitäkin.
– Kyllä lapset ovat aika rohkeita, kun viitsivät uida melkein huulet sinisinä. Viileän ilman vuoksi saunomme kuitenkin melkein puolet ajasta, uimaopettajat kertovat.

Lisää Sarapiston uimakoulusta voit lukea Kunnallislehdestä 4.7.2014

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla