KSMPaimio

Yritetty on, mutta ei vain kiinnosta

Tulipa surullinen olo Paimion toria koskeneista viime kommenteista. Onko tämä nyt ihan lopun alkua?
Takavuosina tori oli Paimiossa se paikka, josta hankittiin hyviksi todettuja ja taatusti tuoreita lähituotteita, tavattiin samalla tuttuja ja turistiin kuulumisia. Nyttemmin tori on kuitenkin hiipunut hiipumistaan. Se ei enää kiinnosta moniakaan paimiolaisia.
Toripäivä on ollut Paimiossa perinteisesti perjantaisin, mutta toria ylläpitävä MTK Paimio on yleisön toivomuksesta kokeillut viime aikoina myös lauantaitoria, jotta maanantaista perjantaihin työssä käyvätkin ehtisivät torille. Laihoin tuloksin. Viime lauantainakin tori kaikui enimmäkseen tyhjyyttään asiakkaista.

 

Kun asiakkaat vähenevät, tori ei kiinnosta pian enää myyjiäkään.

Kaiken maailman gallupeissa ihmiset väittävät yleisesti, että lähiruoka kiinnostaa ja maistuu ja sitä arvostetaan. Miksi tällaiset mielipiteet eivät kuitenkaan muutu todeksi ja kaupankäynniksi Paimion torilla?
Raha? Isossa mittakaavassa tuotettua saa marketeista monesti halvemmalla, ainakin tarjouksella. Maku saattaa  sitten olla toinen asia.
Kiire? Kaikki ostokset pitää monien mielestä saada yhdestä ja samasta paikasta nopeasti, koko iso ostoskärryllinen, jotta sitten pääsee nopsasti viettämään viikonlopun laatuaikaa. Toki monet marketitkin myyvät nykyään myös lähituotteita, siitä plussaa.
Valikoima? Kun asiakaskunta vähenee, tori ei kiinnosta enää kauppiaitakaan. Negatiivinen kierre ruokkii itse itseään.
Tietämättömyys? Missä se Paimion tori oikeastaan onkaan, ja milloin se itse asiassa on auki? Onko täällä jossain torikin??

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla