KSMPaimio

Evakkokuvaelma kiinnosti paimiolaisia

Satoja ihmisiä kerääntyi lauantaina Paimion vanhalle rautatieasemalle sekä Koulukeskuksen pihaan katsomaan Karjalaseuran järjestämää kuvaelmaa Karjalaisten tulo Paimioon.

Evakkokuvaelmassa Merita Seppälän esittämä viipurilaisrouva Viola Buttehoff, ohjattiin Kansanopistolle perustettuun tilapäiseen terveydenhuoltotilaan, sillä viimeisillään raskaana olleen rouvan poltot olivat juuri alkaneet.

Evakkokuvaelmassa Merita Seppälän esittämä viipurilaisrouva Viola Buttehoff, ohjattiin Kansanopistolle perustettuun tilapäiseen terveydenhuoltotilaan, sillä viimeisillään raskaana olleen rouvan poltot olivat juuri alkaneet.

– En ole ikinä ennen nähnyt näin paljon ihmisiä Paimion keskustassa, yleisöstä hämmästeltiin.

Näytelmän ensimmäinen episodi nähtiin asemalla, jonne kuvaelman evakot saapuivat. Sieltä heidät kuljetettiin vanhalle Yhteiskoululle eli nykyisen Koulukeskuksen pihalle, kuten 70 vuotta sitten. Kuvaelma jatkui evakoiden jakamisella eri taloihin sijoitettaviksi.

Lue lisää Kunnallislehdestä 26.8.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla