KSMPaimio

Paimiolaiset panevat raha-automaatteihin 99 euroa puolessa vuodessa

nett_maniPaimiossa pelataan Raha-automaattiyhdistyksen pelejä kolmanneksi eniten Varsinais-Suomessa. Täysi-ikäinen varsinaissuomalainen kulutti Raha-automaattiyhdistyksen peleihin keskimäärin 81 euroa tämän vuoden alkupuoliskolla. Ahkerimmin tammi-kesäkuussa pelattiin Aurassa, jossa yhdellä aikuisella kului Raha-automaattiyhdistyksen tarjoamiin peleihin 127 euroa. Toiseksi eniten RAY:n pelejä pelattiin Raisiossa, 109 euroa aikuista kohden. Kolmannella sijalla on Paimio, jossa yhtä aikuista kohti pelattiin 99 euroa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla