KSMPaimio

Traileri, vene ja moottori varkaille

Ammattiopisto Livian Paimion toimipisteestä eli entiseltä metsäkoululta varastettiin vene ja traileri viime torstaina 07.08. kello 07.00 – 16.45 välisenä aikana. Koulun pihassa olleen trailerin rekisterinumero on PHI-344. Trailerin päällä oli Buster RS -merkkinen 40 hv:n Mercury -perämoottorilla varustettu vene. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja vihjeet numeroon 050 4561815.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla