KSMPaimio

Autoilija vilkaisi kolaripaikkaa ja aiheutti itse toisen kolarin

Torstai-iltapäivän kolarissa 4.9. ennen neljää moottoritiellä Paimiossa säästyttiin henkilövahingoilta, vaikka ajoneuvoyhdistelmän perävaunuun törmännyt henkilöauto vaurioituikin pahoin. Henkilöautoa ajoi 20-vuotias nainen. Hän lähti ohittamaan ajoneuvoyhdistelmää ja vilkaisi samaan aikaan vastakkaisen suunnan ajokaistalla tapahtunutta kaatuneen kuorma-auton nostamista. Vilkaisun seurauksena nainen teki ohjausvirheen ja törmäsi perävaunuun, josta auto suistui edelleen päin vasemmalla ollutta turvakaidetta.
Toisen suunnan ajokaistalla nostettiin kuorma-autoa ylös sen vuoksi, että kananmunalastissa ollut auto suistui puolen päivän aikaan moottoritien pientareelle ja edelleen ojaan, jossa se kaatui kyljelleen. Tämän onnettomuuden syystä ei toistaiseksi ole tietoa. Tässäkin tapauksessa vältyttiin henkilövahingoilta.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla