KSMPaimio

Jatkoaikaa Turun seudun kuntajakoselvitykselle

Valtiovarainministeriö on päättänyt  jatkaa Turun seudun erityisen kuntajakoselvityksen ja -selvittäjien toimikautta 30.11.2014 saakka. Kuntajakoselvittäjät Risto Kortelainen, Antero Ritvanen ja Oiva Myllyntaus perustelivat jatkoesitystä tehtävän laajuudella ja sillä, että 17 kunnan alue on jakaantunut neljään selvitysalueeseen.
Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisuudistus, kuntalainuudistus ja valtionosuusuudistus ovat myös osaltaan lisänneet selvitystyön vaativuutta.
Valtiovarainministeriö kysyi kuntien mielipidettä toimikauden jatkamisesta. Kuusi kuntaa ilmoitti, ettei niillä ole lausuttavaa selvitysajan pidentämisestä. Kaksi kuntaa ilmoitti, ettei selvitysaikaa olisi tarvetta pidentää, vaan esitti, että selvitystä jatkettaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon  järjestämislain tultua voimaan.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla