KSMPaimio

Jokelan koulu voitosta voittoon

Paimion Jokelan koululaiset on yllätetty tällä viikolla jo useamman kerran. 6 b-luokan oppilaille oli salaisuus aina maanantaiaamuun asti, että he olivat päässeet Ylen Unelmien koulukuva -realitysarjaan. Tuolloin kuvausryhmä saapui luokkaan, juontajana urheiluselostaja Riku Riihilahti. Yllätyksenä tuli myös se, missä unelmien koulukuva lopulta otettiin – olympiastadionilla!

Tänään perjantaina koululla jatkuu liikunnallinen toimintapäivä sen vuoksi, että Paimion Jokelan koulu valittiin yli sadan hakijan joukosta Elovena Voimapäivän yhdeksi voittajakouluksi. Oppilaat pääsevät hyppäämään, heittämään ja juoksemaan sekä kisailemaan siitä, kuka on luokan välipalatietäjä.





Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla