KSMPaimio

Jokelan koululaisia kuvataan Ylen koulukuvaohjelmaan

Paimion urheilupuistossa kuvataan maanantaina 1.9. Yle:n Unelmien koulukuva -ohjelmaa. Pääosassa yhdessä jaksossa ovat Jokelan koulun 6 B-luokan oppilaat, joista toteutetaan heidän unelmiensa koulukuva tiistaina.

– Täällä on ollut kivempaa kuin mitä luulin, että ohjelman kuvauksissa olisi. Paljon vapaampaa ja hauskaa, kertoo kuutosluokkalainen Mikko Heinonen samalla kun odottelee kolmijalkajuoksun alkamista Paimion urheilukentällä.

Heidän urheiluteemainen koulukuvasuunnitelmansa valittiin mukaan yli sadan hakijaluokan joukosta. Mukaan ohjelmaan valittiin yhdeksän luokkaa, ja ohjelma alkaa Yle:llä ensi tammikuussa.

Paimion urheilupuistossa kuvattiin maanantaina 1.9. Yle.n Unelmien koulukuva -ohjelmaa, pääosassa Jokelan koulun 6 b -luokka. Ohjelman kuvaajana ja ohjaajana kentällä pyöri Tuukka Temonen.

Paimion urheilupuistossa kuvattiin maanantaina 1.9. Yle:n Unelmien koulukuva -ohjelmaa, pääosassa Jokelan koulun 6 b -luokka. Ohjelman kuvaajana ja ohjaajana kentällä pyöri Tuukka Temonen.

Lapset saivat tietää ohjelmaan pääsystä vasta maanantaiaamuna kun Yle:n toimittajat ja kuvaajat tulivat luokkaan yllätyksenä kertomaan asiasta.

Lue lisää Kunnallislehdestä 2.9.2014

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla