KSMPaimio

Kaarinassa päällystystöitä keskiviikosta alkaen

Kaarinantietä päällystetään uudelleen Ravattulan päästä Kaarinan suuntaan noin 1,5 km:n matkalta. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikennevalo-ohjaus. Tällä kohteella liikennemäärät ovat päiväaikaan niin suuret, että liikennehaittojen minimoimiseksi työ tehdään yötyönä klo 18.00-06.00 välisenä aikana. Päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat keskiviikkoiltana 3.9. kello 18.00 jyrsintätöillä.
Kaarinantien jälkeen päällystystyöt jatkuvat Saaristotien ja vanhan ykköstien liikennevaloliittymässä. Liikennehaittojen minimoimiseksi myös tämä työ tehdään yötyönä, ja päällystystyö kestää kaksi yötä. Työt alkavat maanantai-iltana 8.9. kello 18.00 jyrsintätöillä ja jatkuvat tiistai-iltana päällystystöillä.
Yötyöstä huolimatta tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla