KSMPaimio

Kiviranta vaatii ”tunnin junaa” Turkuun

Keskustan kansanedustaja (kesk.) ja Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen Esko Kiviranta on jättänyt vuoden 2015 valtion talousarvioon aloitteen, jossa vaaditaan määrärahan osoittamista Espoo–Lohja–Salo -ratalinjan rakentamisen suunnitteluun. Tavoitteena on luoda Turun ja Helsingin välille junayhteys, joka olisi mahdollista taittaa tunnissa.

Saavutettavuudella luodaan kansainvälistä kilpailukykyä, perustelee Kiviranta. Nopeampi junayhteys Turusta Helsinkiin lisäisi koko Etelä-Suomen houkuttelevuutta. Henkilöliikenteen lisäksi ratalinjan rakentaminen parantaisi Helsingin, Turun ja Naantalin satamien tavaraliikenteen yhteyksiä.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla