KSMPaimio

Kolarikuvia vuosikymmenten takaa

Kolarikuvat ovat aina olleet sanomalehtien ”peruskauraa”, niin myös Kunnallislehdessä. Oheisissa kuvissa ei näy ruumiita eikä autojen rekisterinumeroita, mutta niissä on paljon kiinnostavaa ajankuvaa.

autonett1 autonett2 autonett3 autonett4 autonett5 autonett6 autonett7 autonett8 autonett9 autonett10

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla