KSMPaimio

Kuumat Kuntamarkkinat alkoivat

Kuntamarkkinat alkavat tänään keskiviikkona Kuntatalolla. Keskiviikkona 10.9. ja torstaina 11.9. Kuntatalon isossa luentosalissa nähdään puolueiden puheenjohtajien paneeli sekä seminaarit, joissa käsitellään kuntataloutta, kuntarakennetta ja sote-uudistusta. Teemat ovat ”kuumia”: kuntalaki menee uusiksi, sote viedään kunnilta ja valtionosuusjärjestelmä on remontissa. Kunta.tv näyttää pääseminaarit suorana osoitteessa www.kunta.tv, ensimmäinen alkaa keskiviikkona 10.9. kello 10.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla