KSMPaimio

Kynttilän ja kukkien viennin haudalle voi ”ulkoistaa”

Kuva on Piikkiön hautausmaalta.

Kuva on Piikkiön hautausmaalta.

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä käyttöön otettu kukka- ja kynttilävientipalvelu helpottaa edesmenneen muistamista. Yhtymässä on tiedostettu, että monet omaiset asuvat pitkienkin matkojen päässä läheistensä hautapaikasta, ja käynti haudalla ja edesmenneen omaisen muistaminen voi olla hankalaa myös liikuntarajoitteiden takia.
Juhlapyhiksi voi tilata kukan tai kynttilän viennin seurakuntayhtymän hautojen hoidon asiakaspalvelusta. Tilaukset on syytä tehdä hyvissä ajoin, sillä tilattu kynttilä tai kukat viedään haudalle vasta, kun tilauksesta on saatu maksusuoritus. Jos haudalle haluaa esimerkiksi pyhäinpäiväksi kukan tai kynttilän, kannattaa tilaus tehdä viimeistään lokakuun puolivälissä.
Pyhäinpäiväksi haudalle voi tilata hatullisen hautakynttilän ja kanervaruukun. Jouluksi on tarjolla kynttilän lisäksi tulppaani- tai hyasinttiruukkuja ja pääsiäiseksi kevätkauden kukkien mukaisesti pääsiäisnarsisseja.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla