KSMPaimio

Paimion parantolalle merkittävä apuraha

Paimion parantola valittiin mukaan kansainväliseen Getty-säätiön Keep It Modern -hankkeeseen yhdessä yhdeksän muun modernin arkkitehtuurin mesteriteoksen kanssa. Parantola on kovassa sarjassa, sillä muina kohteina on esimerkiksi Sydneyn oopperatalo, Australiassa.

Apurahan turvin tehdään suunnitelma, miten Paimion sairaalaa suojellaan, korjataan ja käytetään jatkossa.

Apurahan turvin tehdään suunnitelma, miten Paimion sairaalaa suojellaan, korjataan ja käytetään jatkossa.

Alvar Aalto -säätiö sai Getty-säätiöltä apurahan, jolla on toteutetaan rakennuksen säilyttämisen hallintasuunnitelma.
Kohteiksi valittiin rakennuksia, joissa on käytetty kokeilevia materiaaleja, uutta rakennustekniikkaa ja innovatiivisia muotoja, mutta joiden suojelussa ja käytössä on ollut ongelmia.

Lue lisää Kunnallislehdestä 19.9.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla