KSMPaimio

Tunnetko paikat?

Kuljetko avoimin silmin, katseletko kylttejä ja opasteita ja epävirallisempiakin maamerkkejä? Luvassa on muhkea herkkukori sille, joka tunnistaa eniten paikkoja oheisista kuvista. Vastauksesta tulee ilmetä, missä kunnassa (Paimio, Sauvo, Kaarina) ja millä kulmakunnalla tms. kuva on otettu. Vastaukset voi lähettää postitse (Kunnallislehti, Vistantie 38, 21530 Paimio) tai sähköpostitse (toimitus@kunnallislehti.fi). Muista liittää vastauksen mukaan omat yhteystietosi! Kannattaa osallistua, vaikka ei tunnistaisikaan kaikkia paikkoja, sillä arvomme myös lohdutuspalkintoja kaikkien osallistuneiden kesken. Vastausaikaa on syyskuun loppuun saakka.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla