KSMPaimio

Uutta teknologiaa

Torstaina vietettiin kansallista etätyöpäivää. Mutta eipä olisi etätyöpäivät onnistuneet ennen netti- ja kännykkäaikaa. Kunnallislehden arkistoista kuvia todisteeksi tästä:

"Tietokone apuna tilitoimistossa", lukee vuoteen 1983 päivätyn kuvan takana. Tietokonetta käyttämässä Ritva Wahlsten, apunaan Jukka Laivonen

”Tietokone apuna tilitoimistossa”, lukee vuoteen 1983 päivätyn kuvan takana. Tietokonetta käyttämässä Ritva Wahlsten, apunaan Jukka Laivonen

Videokuvaaminen oli uutta vuonna 1983. "Perhe-elämää videolle", lukee kuvan takana. Mutta kenen perhe-elämää, sitä kuva ei kerro.

Videokuvaaminen oli uutta vuonna 1983. ”Perhe-elämää videolle”, lukee kuvan takana. Mutta kenen perhe-elämää, sitä kuva ei kerro.

Missähän päin tämä puhelinkoppi on kuvattu?

Missähän päin tämä puhelinkoppi on kuvattu?

Johonkin tilaan on taidettu saada uusia tietokoneita, ehkä 1980-luvulla. Muistaako joku käyneensä tällaisessa paikassa?

Johonkin tilaan on taidettu saada uusia tietokoneita, ehkä 1980-luvulla. Muistaako joku käyneensä tällaisessa paikassa?

One Response to Uutta teknologiaa

  • Kuva numero 2:ssa uskoisin olevan edesmennyt Kari Tiilikka.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla