KSMPaimio

Alkaisitko tukihenkilöksi nuorelle?

Alkaisitko kaveriksi jollekin lapselle tai nuorelle? Saat siitä omia rikkaita kokemuksia, hyvää mieltä ja kivan uuden kaverin.
Kaveritoiminta on yksi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirin tukihenkilötoiminnan muodoista. Toiminnan lähtökohtana on saada mukaan vapaaehtoisia aikuisia ihmisiä, joilla on aikaa ja halua tehdä arvokasta auttamistyötä lasten ja nuorten hyväksi.
MLL:n Varsinais-Suomen piiri toteuttaa Salossa loka- marraskuussa tukihenkilökoulutuksen, joka antaa valmiuden toimia kaverina lapselle tai nuorelle. Nyt olisi hetki miettiä, olisiko sinusta   kaveriksi 6-16-vuotiaille lapsille tai nuorille, ja voitko antaa kuukausittain muutaman tunnin aikaasi heidän arkeensa.
Paimiolainen Jenni Vänttinen lähti tukihenkilötoimintaan jo kuutisen vuotta sitten. Hänellä on meneillään nyt kolmas kaverisuhde, ja kyse on ala-astetta käyvästä pojasta. Jennin mukaan toiminta ei vaadi hirveästi aikaa tai sitoutumista, mutta antaa paljon.

Katso tästä Jennin haastatteluvideo!

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla