KSMPaimio

Liikenne tukossa moottoritiellä

Autot seisoivat moottoritiellä maanantaina aamulla puoli yhdeksän aikaan. Ohitustieltä tuleville annettiin tilaa vetoketju-mallin mukaisesti.

Autot seisoivat moottoritiellä maanantai-aamulla puoli yhdeksän aikaan. Ohitustieltä tuleville annettiin kuitenkin tilaa.

Maanantaina on syytä varata tavallista enemmän aikaa ajomatkaan moottoritiellä, sillä Paimion ja Kaarinan kohdalla tehdään tietöitä.

Päällystystyöt ulottuvat Paimiosta Valkojantien kohdalta Kaarinaan Kirismäkeen. Liikennehaitan arvioidaan olevan merkittävä. Liikenteen seassa on työmaa-ajoa, avotuli on käytössä, ja nopeuksia rajoitetaan 30 kilometriin tunnissa.

Helsingin suuntaan ajava liikenne joutui maanantaina puoli yhdeksän aikaan aamulla pysähtymään kokonaan Ohitustien liittymän kohdalla, vaikka nopeusrajoitus oli alueella 80 kilometriä tunnissa eivätkä tietyöt olleet vielä kunnolla päässeet alkuun.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla