KSMPaimio

Tankki täyteen!

Tulipa mieleen, että kyllä ovat tankkauspaikat muuttuneet ja muuttaneet. Tiedätkö sinä mistä nämä kuvat ovat ja keitä kuvissa näkyy? Laita viestiä toimitus@kunnallislehti.fi jahuoltis1 huoltis2 huoltis3 kommentoi!

6 Responses to Tankki täyteen!

 • 1. kuva Paimion Shell Paloheimo. 2. Piikkiön Shell joka toiminnassa edelleen. 3. Pentti Aro ja Esso Piikkiössä 110 tien varrella.

  • Pirjo Kraakkussuo ehti ensinnä, kiitos tiedosta. Todellakin siinä olivat Paimion Shell ja tuntematon tankkaaja, Piikkiön Shell ja Pentti Sundqvist ja Aron Pentti Esso Piikkiö 110-tien varrella. Nykyäänhän siinä ”tontilla” myllää Langhin pesupalvelu. t. Toimitus

 • 1.paloheimon shell nykyisen torikeskusen paikalla
  2.Piikkiön shell omistaja kuvassa ehkä
  3.ei tietoa

 • Keskimmäisessä kuvassahan on Piikiön Shell ja Pentti Sundqvist.

 • Shel Paloheimo. Piikkiö Shell. Piikkiö Esso

 • Ylinnä ?
  Keskellä Shell Piikkiö, Pentti Sundqvist
  Alinna Esso Piikkiö, Aron Pena

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla