KSMPaimio

Rasti näytti taas viestivoimansa

Paimion Rastin upea viestikausi ja erityisesti syksy sai arvoisensa päätöksen Halikko-viestissä lauantaina: seuran historian toinen voitto tuli vakuuttavalla esityksellä ja selkeällä erolla lähimpiin uhkaajiin. Kakkoseksi aivan Salon keskustan eteläpuolella Tampaltan jyrkkäpiirteisessä maastossa suunnisti ankkuriosuudelle kärjessä lähtenyt lohjalainen Hiidenkiertäjät ja kolmanneksi MS Parma.
Viime vuonna kaikilta muilta avausosuudella karannut Markus Lindeqvist ei nyt aivan pystynyt vastaavaan temppuun, mutta vaihtoi kuitenkin hienosti reilun minuutin kärjen takana.
– Homma sujui oikein hyvin. Tässä on sairasteltu jo pidemmän aikaa, joten kärkikaksikko pääsi meidän porukalta karkuun puhtaasti juoksemalla, kertoi Lindeqvist.

Rastin voittoisaa joukkuetta ja leveitä hymyjä. Lue lehdestä keitä oli mukana.

Rastin voittoisaa joukkuetta ja leveitä hymyjä. Lue lehdestä keitä oli mukana.

Lue lisää 28.10.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla