KSMPaimio

Samalta sytyttelijältä kolme tulipaloa Kaarinassa

Kaarinan keskustassa sytytettiin kolme pientä tulipaloa torstaina 2.10. aamulla. Kello 05.25 aikaan Lautakunnankadulla Lidlin ja K-Supermarketin välissä oli noin 1 – 2 neliömetrin verran maastoa liekeissä, kello 05.59 aikaan Lidlin pääoven vieressä oleva roskis kärysi ja kello 06.27 aikaan Laarikadun Hesburgerin roskis paloi.
Palokunta kävi sammuttamassa palot, ja paloista aiheutuneet vauriot jäivät vähäisiksi. Palopaikat ovat aivan lähellä toisiaan, ja sytyttäjänä on ollut ilmeisesti sama henkilö.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla