KSMPaimio

Sauvossa julkaistaan ”poikakalenteri”!!

Kyllä, totta se on! Sauvossa on viikonlopulla kuvattu ”poikakalenteria”. Asialla olivat Kylämatkan miespuoliset näyttelijät, jotka poseerasivat kuvauksen suorittaneelle Jussi Kirjoselle roolivaatteiden ja vuorosanojen kera.

-Haluaisin olla helmikuun mies, kun olen syntynyt silloin, sanoo Olli Airio salamavalojen keskeltä. Airio näyttää tekopulisongeissaan ja pullonpohjalaseissaan sketsihahmolta ja kerää olemuksellaan varmat naurut.

Idea poikalenteriin lähti vitsistä. Kylämatkojen ohjaaja Venla Luoma ja Sauvon kirjastonjohtaja Päivi Inkinen olivat miettineet tulevan vuoden rahoitusta ja keksineet oivan tavan koettaa rahoittaa sitä.

Lue lisää 28.10.2014

Olli Airio poseeraa ja Jussi Kirjonen on kameran takana.

Olli Airio poseeraa ja Jussi Kirjonen on kameran takana.

lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla