KSMPaimio

Mikä välkkyi tien vieressä Piikkiössä?

Taskulampun avulla pimeästä saa jännittäviä asioita esiin. Pipoon saatiin Robin-logo heijastinkankaalla.

Taskulampun avulla pimeästä saa jännittäviä asioita esiin. Robin-logo tehtiin pipoon heijastinkankaalla.

Aamulla puoli yhdeksän aikaan on vielä pimeää, kun toimittaja ajaa Piikkiön yhtenäiskoululle. Vettä pisaroi tummalta taivaalta.

Koulutiellä valokeilassa häilähtää jotain loistavaa. Jalka painaa jarrua välittömästi. Aivan tien varressa on kaksi ihmishahmoa!

Auto ryömii niiden ohi. Hahmot odottavat kiltisti tien vieressä.

Vasta ihan niiden vieressä huomaa, mitä ne ovat.

Aamun ensimmäisellä tunnilla eka- ja tokaluokkalaisten pienryhmä pääsee merkilliseen, pilkkopimeään välkkyhuoneeseen. Ensin sinne kurkistetaan yksi kerrallaan oven raosta. Taskulamppu näyttää jänniä asioita huoneesta. Sitten huoneeseen päästään yhdessä.

Piikkiön yhtenäiskoululla on koulunkäynnin ohjaajien järjestämä heijastin-tempaus, jolla havahdutetaan niin lapsia, nuoria kuin aikuisia. Voittaneet piirustukset ja valokuvat palkitaan koululla Lucia-juhlassa, ja niitä julkaistaan joulukuussa Kunnallislehdessä. Lue lisää 28.11.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla