KSMPaimio

Näitkö jotain?

voroPiikkiön R-kioskin kassavarat siepattiin kioskin vieressä olleesta kioskin pitäjän autosta 5.11. klo 22.01 aikaan. Kioskin pitäjä oli istunut autoon kuljettajan paikalle ja laittanut käsilaukkunsa kuljettajan viereiselle etuistuimelle. Mies avasi auton oven ja sieppasi käsilaukun. Käsilaukussa oli henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi kioskin kassavarat.

Laukun siepannut mies oli pitkä, hoikka ja pukeutunut tummiin vaatteisiin.

Poliisi on kiinnostunut tapahtumaan liittyvistä havainnoista ja tiedoista, jotka voi ilmoittaa numeroon 0295444767

 

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla