KSMPaimio

Niinistö vierailee entisessä koulussaan Kaarinassa

Ville Niinistö viettää Kaarinan Hovirinnan koulussa useita tunteja.

Ville Niinistö viettää Kaarinan Hovirinnan koulussa useita tunteja.

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö vierailee entisellä ala-asteellaan Kaarinassa ensi maanantaina, jolloin hän avaa puolueen Maailman paras koulu –kampanjan ja esittelee peruskoulun kehittämisen tavoitteet. Vihreät aikoo tehdä esityksiä kaikkien koulutusasteiden laadun kehittämiseksi osana Maailman paras koulu -kampanjaansa.

Lue lisää 11.11.2014 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla