KSMPaimio

Paimion veroprosentin korotus tyssäsi hallituksessa

Paimion kaupunginhallitus ei halua korotusta ensi vuoden tuloveroprosenttiin. Hallituksen kanta muodostui tiukan äänestyksen myötä. Vaihtoehtona oli kaupunginjohtaja Jari Jussinmäen pohjaehdotus tuloveroprosentin korottamisesta ensi vuodelle nykyisestä 20,25 prosentista 20,75 prosenttiin. Hallitus äänesti tasan 5-5, jonka jälkeen puheenjohtaja Jukka Hongiston (kok.) ääni ratkaisi hallituksen kannan.

Paimion kaupunginhallitus esittää siis kaupunginvaltuustolle, että Paimio pitää tuloveroprosenttinsa ennallaan. Esityksen tuloveroprosentin ennallaan pitämisestä teki kokoomuksen Timo Ilola. Äänestyksessä  Ilolan ja Hongiston tavoin tuloverotuksen ennallaan pitämisen puolesta äänestivät kokoomuksen Seppo Santala, keskustan Markku Määttänen ja kristillisdemokraattien Eeva Heurlin.

Kaupunginjohtajan ehdottaman veronkorotuksen kannalla olivat keskustan Heikki Kuparinen ja Satu Nurmi, SDP:n Matti Pajala ja Timo Virta sekä vihreiden Sini Heino.eurokolikko

Lue lisää 11.11.2014 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla