KSMPaimio

Sauvo aikoo kiristää veroja

Sauvon kunta aikoo kiristää verotusta. Kunnanjohtajan esitys maanantai-iltana kokoontuneelle kunnanhallitukselle oli, että Sauvon kunnan tuloveroprosentti olisi ensi vuonna 21,5 %, kun se on tänä vuonna 20,75. Kunnanhallituksen päätös ei ollut vielä tiedossa maanantaina Kunnallislehden mennessä painoon. Lopullisesti tuloveroprosentista päättää kunnanvaltuusto.
Ensi vuoden talousarvion valmistelussa Sauvon kunnan tuloverokertymäksi on arvioitu 9,1 miljoonaa euroa. Ennakkotietojen mukaan Sauvon valtionosuudet tulevat olemaan vuonna 2015 noin 130 000 euroa vähemmän kuin tänä vuonna.
Myös kiinteistöveroihin kaavaillaan korotuksia. Kunnanjohtajan esitys kunnanhallitukselle oli, että vuonna 2015 esimerkiksi vakituisen asunnon kiinteistöveroprosentti olisi 0,52, kun se on tänä vuonna 0,45 %.

Lue lisää 4.11.2014 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla