KSMPaimio

Emmi Bogdanoff on karaoken Suomen mestari

Paimiolaislähtöinen Emmi Bogdanoff, 21, voitti lokakuun lopussa järjestetyt karaoken Suomen mestaruuskilpailut. Sekä nais- että miesvoittajat pääsivät mukaan myös karaoken maailmanmestaruuskilpailuihin, jotka järjestettiin marraskuun puolivälissä Tukholmassa. Emmi tuli kilpailuissa yhdeksänneksi.

Emmi Bogdanoff sijoittui karaoken MM-kilpailuissa yhdeksänneksi pari viikkoa sitten Tukholmassa.

Emmi Bogdanoff sijoittui karaoken MM-kilpailuissa yhdeksänneksi pari viikkoa sitten Tukholmassa.

Emmi esiintyy itsenäisyypäivänä ravintola Poimarissa, Paimiossa.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla