KSMPaimio

Hiihtokisat Kaarinassa 1978

Karl-Magnus Spiikin upea tallenne hiihtokisoista Kaarinasta talvella 1978. Tässäpä makusteltavaa heille, jotka kaipasivat valkoista joulua. Sitä emme taida saada, mutta eivätköhän ne hiihtokelit ennätä vielä tähänkin talveen – toivotaan ainakin!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7KATxbAm-oU&feature=youtu.be”]http://bit.ly/1HD8SBp[/su_youtube]

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla