KSMPaimio

Karavaanarit pysyvät Sarapistossa

Sauvon kunnan ja SF-Caravan Sauvon Seutu ry:n välinen Sarapiston alueen vuokrasopimus on neuvoteltu uusiksi. Uusi sopimus astuu voimaan 1.1. 2016, ja on pitkälti entisen mukainen. Indeksin sidottu vuosivuokra on 3000 euroa ja vuokra-aika 20 vuotta. Osapuolilla on vuoden irtisanomisaika, ja irtisanomisen pitää tapahtua joulukuun loppuun mennessä.
Sarapistossa on uimaranta, uimarannan sauna sekä asuntovaunualue oheisrakennuksineen. Sauvolaisilla ja kesäasukkailla on jatkossakin oikeus käyttää virkistysaluetta ilmaiseksi sekä saunoa yleisillä vuoroilla. Vuokralainen, eli karavaanarit sitoutuvat pitämään alueen siistinä, huolehtivat jätehuollosta ja valaistuksesta. SF-Caravan yhdistys myös valvoo aluetta kesäloma-aikana ja muulloinkin harkintansa mukaan.

Lue lisää 19.12. 2014 lehdestä

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla