KSMPaimio

Nainen kolaroi umpihumalassa

Keski-ikäinen nainen kolaroi henkilöautolla vahvasti päihtyneenä Hiiskanaukeantiellä Kaarinassa torstaiaamuna 04.12. kello kahdeksan aikaan. Nainen jatkoi kolarin jälkeen matkaa autolla ja poliisi tavoitti naisen hetken päästä läheisen kaupan pihalta. Nainen kertoi olleensa matkalla töihin.

Nainen puhalsi tarkkuusalkometriin 1,16 milligrammaa/litra, eli yli 2,5 promillea.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla