KSMPaimio

Nainen kuoli suojatiekolarissa Kaarinassa

Auto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Kaarinan Hovirinnassa maanantaina 22.12. puolen päivän jälkeen. Paikalle menneet ensihoitoyksiköt totesivat naisen menehtyneen törmäyksessä. Menehtynyt on hänen mukanaan olleiden asiakirjojen perusteella vuonna 1962 syntynyt ulkomaalainen nainen.

Auton kuljettaja oli keski-ikäinen mies.  Hän ei loukkaantunut.  Mies kertoi ajaneensa pitkin Hovirinnantietä etelän suunnasta, eikä ollut lainkaan huomannut suojatiellä olevaa jalankulkijaa. Tapahtumapaikka oli Hovirinnantie, Hovipojankujan risteyksen suojatie. Keli oli liukas ja paikalla satoi lunta.
Poliisi aloittaa tapauksen esitutkinnan nimikkeellä ”törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen” ja ”törkeä kuolemantuottamus”. Myös liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta tutkii tapahtunutta.

Lounais-Suomessa on viime päivinä tapahtunut useita suojatiekolareita. Poliisi haluaa korostaa autonkuljettajan vastuuta suojateiden lähettyvillä. Toisaalta jalankulkijan on syytä jo oman turvallisuutensa takia pyrkiä varmistumaan siitä, että hänet on havaittu ja häntä väistetään ennen suojatille astumista.

 

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla