KSMPaimio

Tapettu nainen löytyi jäteastiasta Paimiosta

Paimio
Taina Tukia
Entistä aviomiestä epäillään vuonna -76 syntyneen turkulaisnaisen taposta. Omaisten huolesta torstaina käynnistynyt etsintä päättyi sunnuntaina iltapäivällä siihen, että naisuhri löytyi Paimion keskustassa olevasta yleisestä jätteiden keruusäiliöstä. Mies vangittiin Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa maanantaina todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä ja rikosta tutkitaan tässä vaiheessa tappona.
Uhrin omaiset ottivat yhteyttä Lounais-Suomen poliisin torstai-iltana 4.12.2014 klo 19.04, kun epäilivät naisen kadonneen kotoaan Runosmäestä.  Omaiset epäilivät  -73 syntyneen entisen aviomiehen liittyvän henkilön katoamiseen ja poliisi otti miehen kiinni. Pariskunta oli eronnut syksyllä, molemmilla on alaikäisiä lapsia, mutta ei yhteisiä. Omaisten mukaan ero oli riitaisa ja naisen luokse on ollut kotihälytyksiä aiemmin.
Poliisi suhtautui alusta asti vakavasti ilmoitukseen ja henkirikoksen mahdollisuuteen. Tutkijoiden suoritettamien etsintöjen aikana mm. seudun jätehuolto ja kuljetukset  keskeytyivät käytännössä kahdeksi päiväksi. Poliisi osoittaa kiitokset hyvästä yhteistyöstä sekä Turun seudun puhtaanapitoyrityksille että Turun kaupungin jätehuoltoviranomaisille.

Pitkä etsintä päättyi sunnuntaina iltapäivällä siihen, että uhri löytyi jätekeräysastiasta Paimiosta.

Lue lisää 9.12.2014jateastia. lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla