KSMPaimio

”Voidaanko taas soittaa Robinia?”

Tanssikurssia sovelletaan ryhmäläisten kykyjen mukaan. Yksi osallistujista on tanssinut mukana pyörätuolissa. Ryhmää vetää Emmi Tiermas (keskellä). Vasemmalla Robin-tanssia tanssii Sofia Hautamäki, oikealla Armi Kaarisalo.

Tanssikurssia sovelletaan ryhmäläisten kykyjen mukaan. Yksi osallistujista on tanssinut mukana pyörätuolissa. Ryhmää vetää Emmi Tiermas (keskellä). Vasemmalla Robin-tanssia tanssii Sofia Hautamäki, oikealla Armi Kaarisalo.

– No niin, sitten lähdetään lämmittelemään! Ottakaa oma tila, ja kun laitan musiikkia, saatte liikkua sillä tavalla kuin itse haluatte, kertoo tanssinopettaja Emmi Tiermas TanssiStudio Pointin salissa Piikkiön keskustassa.

– Voidaanko soittaa Robinia? 13-vuotias Sofia Hautamäki Piikkiöstä kysyy heti.

Seuraavaksi jännitys tiivistyy, kun pohditaan, kuinka monta sormea tanssinopettajalla on pystyssä. Tytöt päätyvät oikeaan lukuun: kahdeksaan. Seuraavan kappaleen aikana liikkeet tehdään kahdeksaan laskien.

– Voidaanko taas soittaa Robinia? Sofia kysyy toiveikkaana.

Sofia ja ja Armi Kaarisalo ovat TanssiStudio Pointin kehitysvammaisten tanssikurssilla. Kurssi otettiin tänä syksynä ensimmäistä kertaa Pointin kurssivalikoimaan.

– Tanssitunnin runko ei periaatteessa eroa perustanssitunnin pitämisestä, kertoo ryhmää vetävä Tiermas.

Uudet innokkaat tanssinystävät voivat tulla mukaan kevätlukukauden alkaessa.

Lue lisää kehitysvammaisten tanssikurssista 5.12.2014 lehdestä

One Response to ”Voidaanko taas soittaa Robinia?”

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla