KSMPaimio

Harry Potter -musikaalin Euroopan kantaesitys

Lauantaina Turussa Sigyn-salin lavalla nähtiin Harry Potter -musikaalin Euroopan kantaesitys, kun Kaarinan lukion musiikkiteatterilinjan Harry Potter ja näkymätön muste -esitys sai ensi-iltansa.

Lavalla nähtiin 30 lahjakasta nuorta näyttelemässä, soittamassa, laulamassa ja tanssimassa. Tekijöinä lukiolaisia on ollut yhteensä 60.

Michiganin yliopiston musiikkiteatterilinjan ”a Very Potter” -musikaaliin pohjautuva parodinen esitys on hauska ja mukaansatempaava esitys, jota ainakaan Potter-fanien ei kannata jättää väliin.

Musikaalin viimeiset esitykset ovat maanantaina 19.1. ja tiistaina 20.1.

Kaarinan lukion musiikkiteatterilinjan tämän vuotisena musikaalina nähdään Harry Potter.

Kaarinan lukion musiikkiteatterilinjan tämän vuotisena musikaalina nähdään Harry Potter.

Lue lisää Kunnallislehdestä 20.1.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla