KSMPaimio

Piikkiössä kerätään rahaa urkuihin

nett_urutPiikkiössä on aloitettu kampanja, jolla pyritään kartuttamaan urkujen ostoon käytettävää summaa niin että seurakuntaan saataisiin riittävän hyvät ja isot urut. Uusiin urkuihin on mahdollista esimerkiksi ”ostaa” oma nimikkopilli, tai itselleen tai läheiselleen voi ostaa soitto- tai laulutunnin, jonka tuotto käytetään lyhentämättömänä urkujen hankintaan. Yhteisen kirkkovaltuuston päätöksen mukaan Piikkiön kirkon urkuihin varataan vuoden 2015 budjettiin 50 000 euroa ja vuoden 2016 budjettiin 250 000 euroa. Sillä saisi vain hyvin pienet urut, siksi varainkeruukampanja on ponkaistu käyntiin

Lue lisää 6.1.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla