KSMPaimio

Rattijuoppo kiinni ylinopeuden takia

Poliisipartio mittasi Kaarinassa Kaarinantiellä torstai-iltana 15.1. yhdeksän jälkeen ulkomaalaiselle henkilöautolle nopeuden 85 km/h paikassa, jossa suurin sallittu nopeus on 60 km/h. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin 0,84 promillea. Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Mies määrättiin ajokieltoon.
Hovirinnantien K-Supermarketissa Kaarinassa syyllistyi 16-vuotias ulkomaalainen nuorimies näpistykseen samaisena torstaina 15.1. piilottamalla elintarvikkeita reppuunsa noin 15 euron arvosta. Anastus havaittiin hälytinporttien hälyttäessä, ja anastettu omaisuus saatiin takaisin.

 





Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla