KSMPaimio

Uuden vuoden avajaiset saivat kiitosta

Uusi vuosi otettiin Paimiossa vastaan muutaman vuoden tauon jälkeen ilotulituksin.

Uusi vuosi otettiin Paimiossa vastaan muutaman vuoden tauon jälkeen ilotulituksin.

Paimion uuden vuoden avajaiset ilotulituksineen houkutteli paikalle paljon väkeä, myös lapsiperheitä, olihan tapahtuma sijoitettu nimenomaan heitä varten jo aaton alkuiltaan. Tapahtuman järjestivät Paimion Yrittäjät, Paimion kaupunki ja Paimion seurakunta. Lyhyet ja paikallisesti positiiviseen suuntaavat puheenvuorot käyttivät kaupungin puolesta Eija Kairimäki, Yrittäjistä puheenjohtaja Anton Simolin ja seurakunnasta kappalainen Mika Ahtola. Näyttävästä ja paljon kiitosta keränneestä ilotulituksesta vastasi Timo Sjöblom.

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla