KSMPaimio

Kohti vaaleja

– Maaseudulla on paljon muutakin yrittäjyyttä kuin maatiloja. Itse työskentelen maaseudulla ja olen kääntäjä- ja vientiyrittäjä, Jaana Shelby kommentoi.

– Maaseudulla on paljon muutakin yrittäjyyttä kuin maatiloja. Itse työskentelen maaseudulla ja olen kääntäjä- ja vientiyrittäjä, Jaana Shelby kommentoi. Hän on viiden lapsen äiti.

Paikallisista eduskuntavaaliehdokkaista Jaana Shelby on ainoa kristillisdemokraatti. Hän ei kuitenkaan vastaa sovinnaista käsitystä kristillisdemokraatista. Hän on muun muassa ollut nuorena Koijärvellä elämöimässä ja saanut sakotkin kansalaistottelemattomuudesta.

Hänen keskeisenä vaaliteemanaan on yrittäjien sosiaaliturva.

– Älkää ryhtykö yrittäjäksi, ellei teillä ole vanhempia, jotka voivat turvata elämänmuutosten aikana, Shelby paukauttaa.

Shelby on kotoisin Kaarinasta Rauvolasta ja asuu tällä hetkellä Piikkiössä. Välissä hän on asunut muun muassa Italiassa, Texasissa ja Helsingissä. Hän on ollut kunnallispolitiikassa mukana Kiskon entisessä kunnassa ja Salon kaupungissa.

Hän kritisoi esimerkiksi sitä, että kun Salossa pudottiin Nokian romahduksen myötä pöydältä suoraan lattialle, äkillisen rakennemuutoksen tukia ohjattiin menneen ison teollisuuden korvaamiseen toisella. Järkevintä olisi Shelbyn mielestä ollut, että Nokia olisi korvattu pk-yrityksillä.

Lue lisää 20.3.2015 lehdestä

Sää
Vastuullinen journalismi
Plus-tilaus
Vitsit vähissä?
Tutustu ja ihastu
SPM –
Digilehti

Kunnallislehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8, 10 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Lue Kunnallislehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

TS rekry
Arkistot

Muualla